♥♥♥ Follow me ♥♥♥

Tuesday, July 06, 2010

around MEDCYs' AGM 2010

the best teamPerhaps this gambar memuaskan hati sesiapa yang minta post AGM dikeluarkan. Tak larat nak tulis,sebab cerita AGM ni best sangat. Alhamdulillah. Perancangan AGM berjalan dengan lancar dan dalam sejarah event habes lebih awal dari perancangan. Alhamdulillah. Semoga majlis ini diberkati. Tahniah kepada calon-calon yang dah menang. Dan kepada mantan team MEDCY ,im glad to work with all of u. Terutamanya Azam, Afiq, Fahmi, Zaleha.. Semoga kalian sentiasa menyumbang tenaga untuk MEDCY walaupun dah tak jadi comm. Dan segala jasa kalian hanya Allah yang mampu balas. Insya Allah. Dan kepada semua ahli MEDCY, teroskan sukongan anda kepada MEDCY dan meh kita same2 kasi gempak ini MEDCY!
Wallauhua'lam..

:: "Allahumma faqqihna fiddin, wa 'allimna takwil, wahdina ilas sawa'is sabiil" ::


:: Ya Allah, kurniakanlah kami kefahaman yang mendalam tentang ilmu agama, dan ajarkanlah kepada kami ilmu yang boleh memahami sesuatu yang tersirat, dan tunjukkanlah kepada kami jalan yang sebenar2nya. :) ::

No comments:

About Me

My photo
a very normal and 'serba kekurangan' person. sedang mencari dan menuntut ilmu Allah. Masih banyak kekurangan yang tidak perlu dicari, akan terzahir dengan sendiri.