♥♥♥ Follow me ♥♥♥

Saturday, June 05, 2010

tinta buat mereka yang bermakna


MH, korang mmg macam ni, dari dulu sampai sekarang.





korang mmg suka buat aku tringat kenangan silam.





kadang2 kejam buat aku takleh pejam.





buat aku rasa nak terbang ke sejarah yang tak mungkin berulang.





korang mmg satu dalam beribu.





Marjan Hanani mmg setia di kalbuku.





korang mmg takkan ku lupa walaupun dalam doa.





korang takkanku benci walau sering bertelagah kelahi.





malah korang akan selamanya istimewa disini..





disuatu sudut yang bernama HATI..





Anje..


Ateh..


Uda dan Ayong yang jauh diperantauan..


Tak lupa Acik,Ucu,Angah,Alang,Along yang bakal fly ke Mesir.





Marjan Hanani, kenapa kau istimewa sangat kat dalam hati?
:: "Allahumma faqqihna fiddin, wa 'allimna takwil, wahdina ilas sawa'is sabiil" ::


:: Ya Allah, kurniakanlah kami kefahaman yang mendalam tentang ilmu agama, dan ajarkanlah kepada kami ilmu yang boleh memahami sesuatu yang tersirat, dan tunjukkanlah kepada kami jalan yang sebenar2nya. :) ::

16 comments:

Adkbradik yg ke-6 said...

Ukhuwah selamanya kerana Allah
InshaAllah...
Biarpun masing2 membawa haluan
namun...nama MH tetap mekar diingatan
Along..Ayong..Angah..Acik..Alang..Ateh..Uda..Ucu.. & Adeq..

Ya Allah..rahmatilah kami...
Salam Juang!!

p/s : ucu & acik dlm list ke Mesir???hmmm...(T_T)

to Adkbradik yg ke-6 said...

Ni mesti anje noor ni..hehe

Adkbradik yg ke-6 said...

=)....
senyapla.....
ni sapa ni???

Adik beradik yg ke-5 said...

ukhwah fillah!!

sayang korang selamanya..

maaf diatas sgalanya..

aku insan yg hina..

bnyak kesilapan n kekurangan..

maafkan daku........

doakan daku....

syg korg sgt2!!

4 sure xleh lupe kenangan yg tercipta..

'bingkisan rindu' buat kalian =_=

nurulhusna said...

subhanallah...

ikatan hati betol lah..

sayang korang sume.

doakan adek ye.

nurulhusna said...

subhanallah...

ikatan hati betol lah..

sayang korang sume.

doakan adek ye.

adik kpd alang said...

btol2..kdg2 i kept wondering why mh is so special..hemm..then i stop thinking..xle nk kate ape dh,mh memg special d hatiku..syg sume..

~ayong a.k.a adik beradik pertama... said...

haha:P
bila plak ade nombor2 ni? huhu
hidup dengan baik ye sume... smpai masa nnti insyaAllah kita bersatu semula dan alam menjadi saksinya!!
:) salam sayang rindu kasih

~ayong a.k.a adik beradik pertama... said...

along nak fly mesir? betul ke??
kalo camtu kita wat reunion kat mesir la..hehe
ha ni taklifan baru..yg kat msia kene kumpul duit beli tiket g mesir...haha
xpon sruh uda sponsor..boley kan uda??? ;)
sape xdtg ayong iqab :P

nurulhusna said...

aah.along fly mesir..
adek dah tanya, die kate nak buat reunion kat mesir..
haha,macam la banyak duet.
nak simpan duet untuk kawen la yong..
nanti ah pas kawen adek p honeymoon kat sana.
haha.
segan nak g mesir,
sebab adek beradik kat sana sume hebat2..
sape la kite ni nak bandingkan dengan mereka yang ada disana.. jaoh lebih hebat...

nurulhusna said...

iqab yong? sile2.

nanti kite sume p konvo along tau.

Adkbradik yg ke-6 said...

ooo...reunion kat mesir ye???bykla ayong...huhu...pokai2...nk simpan duit untuk menda lainla..=)..kalu uda n ayong sponsor..kami d msia trime sgt3...haha..tukar2!!reunion kat INdia...tempat alang...bleh jumpa mahatma ghandi...=p...

ab ke-5 a.k.a uda : sure uda..kenangan terindah..subhanallah..bingkisan rindu untukmu jua..

adik kpd alang : lawak gak mu ateh..anje kira2 td sapela adik kpd alang..huhu..duk molek kat cfs nu...jaga btol2 adik kpd angah,adik kpd anje,& adik kpd ucu....=)

p/s:manala along..
manala ank pertama..ank kedua...anak ke-3..ke-7???huhu...
ulat buku sungguh....gud3...

MH tetap di hati....sampai aku mati...moga bertemu dsyurga nanti...inshaAllah...

~ayong a.k.a adik beradik pertama... said...

amoih2...adek dah prepare nak kawen ye...bgus2
cari menantu elok2 skit utk ayg..hehe
gurau je
alang fly india? nape plak? angah still uk ke?

Adik beradik yg ke-5 said...

haha..lawak la korang2 ni..
hehe..

emm, mehla pakat2 jalan Mesir, nnti kitaorg smbut..
ngeh3..

nk sponsor? huhu..
cam adik gak ah..
nk kumpul duit wat kawen..
haha

emm..besnye..
ni dah jd cam belog usrah lak=)

teruskan ye dik post utk MH!
hehe

to adik : huhu..mane ade kitaorg kat Mesir ni hebat2..
kalau ayong n along yelaa
depa kan naqibah kite..^,^

to anje : hehe..thanx ye nje....ingatkan dah xnk layan uda lg

last Q : alang fly India??

Adikbradik ke-6 said...

hmm..pakat gatai nak menikah la pulak..ish3...dh sedia ek?? gud3...

ayong : ehem!! ayong bukan ab pertamala...silap tu..tukar2..mak kpd anak2 MH..=)
ye2..alang fly INDIA..wat gigi kat sana..xtau knp..xjd p Uk...
angah still ke UK..xd dgr apa2 news lagi..

adkbradik ke-5 : ???kang xlayan kang..merajuk pulak..huhu..mu ni..suka wat org marah..duk molek sana..jgn hujan lebat..renyai2 udahla...jumpa kat msia nanti ye...kat tepi masjid...jalan budiman ke SHAMS..haha..=)

ta8 care sume...

kakak tua sehari said...

haha..

bereh r adikku muda sehari=)

About Me

My photo
a very normal and 'serba kekurangan' person. sedang mencari dan menuntut ilmu Allah. Masih banyak kekurangan yang tidak perlu dicari, akan terzahir dengan sendiri.